Uudised

Maheleiva ja leivamäärde valmistamise koolitus 02. mai Merle Vilson


Värskelt küpsetatud leib, selle lõhn ja maitse, on võrratu ning rukkileib väärtuslik, tervislik ja traditsiooniline toiduaine meie toidupüramiidis.

Selleks, et saaksid leivaküpsetamist tõeliselt nautida, tule 11. mai 2022 a kell 16.00 maheleiva ja leivamäärde valmistamise koolitusele.

Koolitus on tasuline ja maksab 35€ osaleja kohta.

Teadmisi ja kogemusi jagab koolitaja Kertu Pehlak.

  • teeme koos leiba ning põnevaid leivamäärdeid; 
  • õpime kuidas valmistada juuretist ja leivatainast;
  • õpime kuidas valida õiget jahu ja temperatuuri;
  • naudime leiva küpsetamise protsessi.

Lisaks omaküpsetatud leivale kaasa retseptid.

Täpsem info ja registreerimine:
Merle Vilson (+372 785018, +372 56670850 või merle.vilson@vkhk.ee)

Värskelt küpsetatud leib, selle lõhn ja maitse, on võrratu ning rukkileib väärtuslik, tervislik ja traditsiooniline toiduaine meie toidupüramiidis.

Selleks, et saaksid leivaküpsetamist tõeliselt nautida, tule 11. mai 2022 a kell 16.00 maheleiva ja leivamäärde valmistamise koolitusele.

Koolitus on tasuline ja maksab 35€ osaleja kohta.

Teadmisi ja kogemusi jagab koolitaja Kertu Pehlak.

  • teeme koos leiba ning põnevaid leivamäärdeid; 
  • õpime kuidas valmistada juuretist ja leivatainast;
  • õpime kuidas valida õiget jahu ja temperatuuri;
  • naudime leiva küpsetamise protsessi.

Lisaks omaküpsetatud leivale kaasa retseptid.

Täpsem info ja registreerimine:
Merle Vilson (+372 785018, +372 56670850 või merle.vilson@vkhk.ee)