Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudiskirjandus > Igaühele majandusest

 
 

Igaühele majandusest

 

IgauheleInglise keelest tõlkinud Olavi Teppan 

352-leheküljeline suures formaadis ning kõvas köites raamat

Koolibri 2013

 

TUTVUSTUS

Lihtsas keeles kirjutatud «Igaühele majandusest» selgitab lühidalt ja arusaadavalt majandusteaduse printsiipe, majandusvallas kasutatavat erialaþargooni ja näitlikustab keerulisi teooriaid diagrammide abil. Klassikute tsitaadid aitavad majanduse põhitõdesid meelde jätta ja leidlikud illustratsioonid uusi teadmisi kinnistada. Raamat on mõeldud nii algajale, usinale õppurile kui ka tugitoolieksperdile – kõigile, kes soovivad majandusasju mõista ja neis kaasa rääkida.

Kujundanud Arvo Haav 

 

 

 

 

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

es10_058 omalooming_006 tehnomaja_avamine_024 rammumees14003

Arhiiv