Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Lõpetasid kümme puhastusteenindaja-juhendajat

 
 

Lõpetasid kümme puhastusteenindaja-juhendajat

 

Lõpetajate ühispilt

25.01.2018 lõpetasid Võrumaa Kutsehariduskeskuse 10 töökohapõhise õppe puhastusteenindaja-juhendajat. Aasta tagasi õpinguid alustanud õpilased said kätte oma lõputunnistused ja kutsetunnistused. Töökoha kõrvalt õppimine osutus õpilaste sõnul esialgsetest hirmudest vaatamata siiski üheskoos põnevaks ja võimalikuks.

Täname hea koostöö eest tööandjaid SOL Baltics OÜ, OÜ Paadi Pagar, Kubija Hotell Loodusspa, OÜ Kinnisvarateenindus, Võru Vallavalitsus, MTÜ Võru Noortekeskus, E.Kasuk OÜ ja kursusejuhendajat Kai Rehe.
Õnnitleme lõpetajaid!
Õpinguid rahastati programmist “ PRÕM”.

Reet Urb
Arendusjuht

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

es10_011 noormeister2013-037 robotitsoor2013-045 IMG_1473

Arhiiv