Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Kuldigas Nordplus Adult projektikohtumisel ja stažeerimas

 
 

Kuldigas Nordplus Adult projektikohtumisel ja stažeerimas

 

Võrumaa Kutsehariduskeskuse töötajad Taimi Kurim, Merle Musting ja Jaan Štein viibisid Nordplus Adult projektikohtumisel ja stažeerimisel 14.01. – 16.01.2018. aastal Kuldiga Tehnoloogia- ja turismitehnikumis Lätis. Kool asub kaunis ja ajaloolises Kuldiga linnas Venta jõe ääres.

Kuldiga öine vanalinn jõulutuledes
Veel jõulutuledes Kuldiga vanalinn

Koolis õpetatakse põhikooli- ja keskkoolijärgseid õpilasi ja täiskasvanud töötavaid inimesi. Õpetatakse järgnevatel erialadel: automehaanika, logistika, autodiagnostika, mööblitehnoloogia, restaureerimine, CNC, toitlustus- ja restoraniteenindus, kokk, kondiiter, kelner/ettekandja, SPA–spetsialist, maniküür ja pediküür, ökoturism, turismiinfo administraator ja turismi kaubandus.

4-nda kursuse kokad köögis askeldamas
4-nda kursuse kokad tööhoos

Projektikohtumise käigus tutvusime Kuldiga Tehnoloogia- ja turismitehnikumi töötajatega. Osalesime praktilistes SPA-spetsialisti-, maniküüri- ning koka tundides. Vahetasime erialaseid kogemusi kooli töötajatega, saime põhjaliku ülevaate õpilaskodude töö korraldamisest ja probleemidest. Arutasime läbi uue planeeritava Nordplus Adult projekti ajakava ja tegevused.

Merle, Taimi ja Jaan koos SPA-spetsialistidega
Merle, Taimi ja Jaan koos noorte SPA-spetsialistidega

Suhtlemisel kasutasime vene ja inglise keelt.

Nordplus Adult projekti kohtumine ja stažeerimised olid edukad tänu heale koolidevahelisele koostööle ja projektijuhtidele Siret Lillemäele ning Lāse Juskale.

 

 Merle Musting

Sildid: , , ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

muusika_036 vkhk_kutsem_13-012 rammumees14061 Rammumees2016_14

Arhiiv