Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Võrumaa Kutsehariduskeskuse õpilane pälvis EHRL-i stipendiumi

 
 

Võrumaa Kutsehariduskeskuse õpilane pälvis EHRL-i stipendiumi

 

Marell Erikson28. novembril anti üle Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu tunnistused parimatele turismi ja toitlustuse eriala õpilastele üle Eesti. Kandidaate oli palju, kuid žürii valis välja neist kuus parimat, kes said tunnistuse ja rahalise stipendiumi. Viis väljavalitud õpilast esindasid kokanduse ja kondiitri erialasid, kuid meie kooli õpilast Marell Eriksoni majutusteeninduse eriala teiselt kursuselt tunnustati ainsana majutuse ja hotelliteeninduse valdkonnast. Pidulik vastuvõtt toimus Tallinna Teeniduskooli restoranis. Üritusel esinesid erinevate hotellide peakokad ja kondiitrid, kes jagasid oma edulugusid. Stipendiumi kandidaatideks saavad olla õpilased, kes on olnud praktikal EHRL-i liikmeshotellides. Samas on näidanud ennast seal suurepärase töötajana, õppinud koolis vaid neljadele-viitele, kirjutanud väga sisuka praktikaaruande, ning saanud praktikakohast suurepärase hinnangu. 

Sildid: ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

robotitsoor2013-063 vkhk_kutsem_13-014 vkhk_kutsem_14-071 IMGP4200

Arhiiv