Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Edulood > Võrumaa Kutsehariduskeskuse õppijad olid oma kutsealal Eesti parimad ja võitsid kaheksa medalit

 
 

Võrumaa Kutsehariduskeskuse õppijad olid oma kutsealal Eesti parimad ja võitsid kaheksa medalit

 

1. koht, ärinduse spetsialistid 1. koht, mehhatroonikud
1. koht, tisler 2. koht, majutusteenindaja

Üleriigilistel kutsemeistrivõistlustel Noor Meister kuulutati välja parimatest parimad, oma kutseala Eesti meistrid. Esikoha kuldsed võidumedalid tõid koju ärinduse spetsialistid Laura Sügis, Katre Hussar, Elisbet Pihlap ja Kaisa Kängsep, mehhatroonikud Kirill Dremljuga ja Sander Jõgeva ning tisler Karl Heinsoo. Majutusteenindaja Gerli Grossberg saavutas 2. koha ja hõbedase medali.

Kutsehariduse suursündmusel pani oma erialaoskused ja teadmised sel aastal proovile Võrumaa Kutsehariduskeskuse 18 õppijat üheksal võistlusalal – ärinduse spetsialist, mehhatroonik, mööblitisler, majutusteenindaja, puhastusteenindaja, IT-spetsialist, keevitaja, müüja ja müügikorraldaja. Kooli esindanud Elina Kambrimäe, Karl Toomas Pajumäe, Joel Taal, Ain-Erik Heier, Keidy Scneider, Geitlin Promvalds, Keidy Nael, Katrin Kiseljov, Katrin Sosare ja Maryleen Israel võistlesid tublilt ning said kaasa väärt kogemuse.

Lisaks kutsemeistrivõistlustele tutvustasid kooli erialasid robootika ja tervise töötubades ning kooliboksis Mihkel Kala, Stevin Leer, Kevin Leer, Auli Plakk, Irena Merzlova,  Carl-Erik Tilgor, Monika Lepp ja Toomas Sarapuu.

Palju õnne võitjatele, suur tänu kõigile kooli esindanud õppijatele ja juhendajatele.

Võistlustulemused, videod ja pildigaleriid: https://noormeister.innove.ee/uudised/

 

 

 

 

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

tisler117 sober11_013 tehnomaja_avamine_007 rammumees2013-263

Arhiiv