Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Kevadnädalal müüdi üle 100 burgeri, 160 sushiampsu ja 12 kg torti, ehk naised köögis (ÄKS 16) tegid seda jälle!

 
 

Kevadnädalal müüdi üle 100 burgeri, 160 sushiampsu ja 12 kg torti, ehk naised köögis (ÄKS 16) tegid seda jälle!

 

ÄKS 16 tüdrukud kohvikut pidamas

Kevadnädalal pakkusid Võrumaa Kutsehariduskeskuse ärikorralduse spetsialisti õppekava 1. kursuse õppijad koolirahvale  ja külalistele erinevaid toite. Menüü oli mitmekülgne ning kõigile pakuti midagi. Maitsta sai nii soolast kui ka magusat ning rammusat või kerget. Tort sai väga kiiresti otsa ja nõuti juurdegi.

Tegemist oli kolmepäevase projektiga, mille raames pakuti klientidele maitseelamusi, omandati praktilisi teadmisi ja oskusi ettevõtluse, turunduse,  hinnakujunduse ja müügitöö teemadel. Kõige olulisemaks võib pidada meeskonnatöö säravat vaimu.

Kahtlemata said nõutavad  õpiväljundid saavutatud ja rohkemgi veel. Kogukäive oli 338 eurot ning kokkuvõttes saadi korralikku kasumit.  Naised köögis on klientide soovil nõus neid taas toiduga rõõmustama.

ÄKS 16 tüdrukud kohvikut pidamas

Tekst ja fotod: ÄKS 16

Sildid: , , , ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

tk_025 muusika_057 sober11_042 kevadnadal17_32

Arhiiv