Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Vilistlane tuli tagasi kooli

 
 

Vilistlane tuli tagasi kooli

 

 

31. jaanuaril andis majutusteeninduse ja hotelliteeninduse erialade õpperühmadele tundi meie vilistlane, turismi- ja toitlustuskorralduse lõpetanud Signe Hint. Signe on olnud praktikal erinevates Eesti majutus- ning toitlustusettevõtetes ning töötanud vahetusõpilasena Hispaanias. Hetkel töötab ta klienditeenindajana Tartus. Signe pakkus ise end tunde andma kogemuse saamiseks, kuna tal on plaan minna edasi õppima ja iga kogemus tuleb kasuks.

Tundides rääkis vilistlane oma senistest töökogemustest, klientidega suhtlemistest ja kaasas ka õpilasi rääkima oma praktikal kogetud meeldivatest ja ebameeldivatest teenindussituatsioonidest. Veel oli ta koostanud erinevad vastuvõtutööga seotud ülesandeid, mida õpilased asusid loosi alusel saadud teemana käsitlema. Näiteks pidi vastuvõtutöö administraator tulema toime agressiivse kliendiga, upsaka kliendiga, valetava kliendiga jne. Kõikidele simulatsiooniülesannetele järgnes nii Signe kui õpetaja Viibeke Turba kommentaar, mis sidus teoorias õpitut ja praktilise lahendi tagamaid.

Sildid: , ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

paintball_031 rammumees14043 IMG_7573 Rammumees2016_36

Arhiiv