Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Jõulunädala kokkuvõte

 
 

Jõulunädala kokkuvõte

 

 

Ajavahemikul 5. – 9. dets oli Võrumaa Kutsehariduskeskuses  jõulunädal, mis oli sündmusterohke ning  pakkus palju isetegemisrõõmu. Toimusid mitmed õpitoad, mille raames viidi läbi ka erinevaid konkursse.

Õpperühmad said valmistada jõulukaunistusi, millega koos kaunistati koolimajades asuvaid aknaid ja puidust valmistatud kuuski (meisterdatud tublide puitmaterjalide töötluse õppekavarühma õpilaste poolt). Tehti lõbusaid talvepilte, kujundati postreid ja kaunistati piparkooke. Toimus kaunis jõulukontsert ja meeleolukas Playback-show.  Sellele kõigele lisaks viidi läbi traditsiooniline jõululaat.

Õpilasesinduse juhatuse liikmed Laura Sügis ja Juhani Laanelind kuulutasid  jõulunädala lõpus välja konkursside võitjad.

Jõulukaunistuste konkursi võitis majutusteeninduse eriala I kursus. Teise korruse akende kaunistamise eest autasustati infotehnoloogia süsteemide nooremspetsialistide eriala I kursuse meeskonda (Meigo Randva, Laura Tauts ja Karl Artur Vissor).

Talvepiltide konkursi võitis ärikorralduse spetsialisti eriala I kursus, kelle lõbus talvepilt „Hei hopsti!“ kogus sotsiaalmeedias 75 meeldimist.

Piparkookide kaunistamise konkursi võitja on Heleri Lakur ärikorralduse spetsialisti eriala I kursuselt.

Jõulupostrite konkursi võitis majutusteeninduse II kursus.

Jõuluküpsetiste konkursile laekus üks töö. Väga maitsvad muffinid valmistas Elin Tammsalu.

Playback-show  oli meeleolukas ning žürii hindas parimaks väga mitmekesise ja värvika ühise tantsulise etteaste Birgit Saarme, Carl Eric Tilgori, Keivi Kõolehe, Marell Eriksoni, Merilin Zeigeri, Sandra Tindi ja Signe Kirillova (majutusteeninduse ja hotelliteeninduse esmakursuslased), Kait Kongo (ehituse eriala II kursus) ja õpetaja Kertu Pehlaku esituses.

Suur tänu kõikidele osalejatele ja palju õnne võitjatele!

Pildigalerii 1 Pildigalerii 2

Sildid: ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

usa_car_015 tehnomaja_avamine_020 vkhk_kutsem_14-029 vkhk_kutsem_14-118

Arhiiv