Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Võrumaa Kutsehariduskeskus osales Liivimaa kutseõppeasutuste sügismängudel

 
 

Võrumaa Kutsehariduskeskus osales Liivimaa kutseõppeasutuste sügismängudel

 

sugismangud

Meie kooli võistkonda kuulusid Joel – Markus Noorem, Laura Sügis, Keidy Schneider ja Juhani Laanelind. Mõõtu võeti teiste koolidega väga erinevatel aladel. Põnevust pakkus näiteks kinniseotud silmadega  pannkoogitaigna valmistamine.  Orienteerumismäng oli väga huvitav, sest lisaks tuli lahendada ka erinevaid ülesandeid. Sportlikeks jõukatsumisteks olid „Trips – traps – trull“ teatejooks, suurel vihmavarjul palli veeretamine ja indiaka täpsusvisked.

Liivimaa kutseõppeasutuste sügismängud on väga tore traditsioon. Tullakse kokku, et luua uusi kontakte, vahetada kogemusi ja veeta meeldivalt aega koos võisteldes ja seltskondlikke mänge mängides. Seekord juba kuues kokkusaamine toimus Tartu Kutsehariduskeskuses.

Suur tänu korraldajatele ja tublidele osalejatele!

Mängude karika ja rändauhinna, milleks on klaasist põrsas, võitis  Järvamaa Kutsehariduskeskus, kes korraldab ka järgmised sügismängud.

wp_20161111_004

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

leaps_005 omalooming_022 vkhk_kutsem_13-020 rammumees14061

Arhiiv