Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Võrumaa kutseõppur võitis parima praktikandi tiitli

 
 

Võrumaa kutseõppur võitis parima praktikandi tiitli

 

25_10-47
Pildi autor: Aron Urb

Eesti Tööandjate Keskliidu (ETKL) parima praktikandi konkursi „Praktik Cum Laude“ võitis kutsehariduse kategoorias Kaidi Parv. Kaidi Parv õppis Võrumaa Kutsehariduskeskuses müügikorraldust ning oli müügitöö praktikal Rimi Eesti Foods AS-is, kuhu jäi pärast praktika lõppu ka suveks tööle. Praktikajuhendaja sõnul ületas Kaidi Parv ootusi oma suurepärase õpivalmiduse ja väsimatu huviga ning tuletas meelde, kui äge on müüja töö. Palju õnne võitjale!

 

 

 

 

Sildid: , ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

muusika_007 vkhk_kutsem_14-057 rammumees14060 IMGP4182

Arhiiv