Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > VKHK osales 13. kutseõppeasutuste suvepäevadel

 
 

VKHK osales 13. kutseõppeasutuste suvepäevadel

 

Võrumaa kutsehariduskeskuse õpilased osalesid 26.– 28. maini toimunud kolmeteistkümnendatel kutseõppeasutuste suvepäevadel Tartumaa tervisepordikeskuses.

Õpilastest esindasid kooli järgmised õpilased: Juhani Laanelind, Joel-Markus Noorem, Sigmar Hekki, Rainer Hurt, Birgit Pettai, Auli Plakk, Rannar Himma, Otto Tors ja Ivo Vals. Kooli töötajatest olid kaasas Terje Kruusalu ja Elin Tammsalu.


Foto: Suvepäevadel osalenud VKHK õpilased.

Tänavustel suvepäevadel osales 174 inimest 16 kutsekoolist, mis on ühtlasi ka osalejate rekordarv. Lisaks Võrumaa kutsehariduskeskusele võtsid suvepäevadest osa järgmised kutseõppeasutused: Tartu kunstikool, Tallinna tööstushariduskeskus, Valgamaa kutseõppekeskus, Rakvere ametikool, Ida-Virumaa kutsehariduskeskus, Viljandi kutseõppekeskus, Räpina aianduskool, Tallinna ehituskool, Luua metsanduskool, Tallinna polütehnikum, Olustvere teenindus- ja maamajanduskool, Narva kutseõppekeskus, Tallinna teeninduskool, Haapsalu kutsehariduskeskus ja Tartu kutsehariduskeskus. Viimane oli eelmise ja üle eelmise aasta võitja ja ühtlasi ka tänavuste suvepäevade korraldaja.

Kolme päeva jooksul võisteldi üheksal erineval alal: laskmine, pime võrkpall, korvpalli vabavisked, ultimate frisbee, teatevõistlus, orienteerumine ja turnimine. Lisapunkte oli võimalik saada aktiivsuse eest, osaledes hommikuvõimlemisel ja õhtusel kultuuriprogrammil. Õhtustes koostöö –ja meelelahutusprogrammis sisustasid aega komöödiatrupp Ruutu10, Tartu kutsehariduskeskuse bänd Kirju Tigu ja Kruuv ning toimus videodisko.

Suvepäevade esimesel õhtul aset leidnud tradistsiooniline isetegevuskava oli üles ehitatud playbackile, võtmes „See lugu kõlab tuttavalt“. Esitamisele tulid vapramatest vapramad hitid, mis pärinesid 90ndatest. Võistluse võitis Valgamaa kutseõppekeskus Terminaatori looga „Romula“. Võrumaa kutsehariduskeskuse õpilased Juhani Laanelind, Birgit Pettai ja Auli Plakk parodeerisid Tiiu Tulbi lugu „Nukuke“, millega saavutati üheteistkümnes koht.

Kolmeteistkümnendad kutseõppeasutuste suvepäevad võitis Olustvere teenindus- ja maamajanduskool, teise koha saavutas Räpina aianduskool ning kolmandale kohale jäi Tartu kutsehariduskeskus. Võrumaa kutsehariduskeskus saavutas tänavu keskmise tulemuse, jäädes üheksandaks. Küll aga ei jäänud diplomid ja karikad saamata. Pime võrkpalli võistlusel saavutasid VKHK võistkonda kuulunud Juhani Laanelind, Raine Hurt, Sigmar Hekki ja Auli Plakk teise koha ning mobiiliorienteerumisel pälvisid Ivo Vals, Rannar Himma, Sigmar Hekki ja Juhani Laanelind kolmanda koha. Lisaks sai teise koha diplomi Birgit Pettai kui tubli naisturnija.

Vaata ka pildigaleriid.

 

Birgit Pettai

Sildid: ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

omalooming_007 usa_car_017 tehnomaja_avamine_023 kevadnadal17_02

Arhiiv