Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Uue energiasäästu projekti kohtumine

 
 

Uue energiasäästu projekti kohtumine

 

VESTE projekti esimene töökohtumine Hamburgis

07. detsembril 2015 toimus Hamburgis üleeuroopalise projekti „Further Vocational Training in Energy Service Technicians” (VESTE) partnerite esimene töökoosolek. Projektikohtumisest võtsid osa partnerid Saksamaalt, Poolast, Ungarist, Eestist.

Projekti eesmärgiks on Saksa inseneride ja koolitajate energiasäästu alaste kogemuste levitamine Saksamaal, Poolas, Ungaris ja Eestis. Sihtgrupiks on väiksed ja keskmised ettevõtted (VKE) ja koolitusasutused.

Projekti kestus 01.09.2015 – 31.08.2018 (36 kuud)

Töökohtumisel täpsustati ühiselt planeeritavaid tegevusi, ajagraafikut , arutleti partnerite huvide ja võimaluste üle projektis.

Projekti juhtivpartneriks on Balti mere maade koolitusasutuste ja ettevõtete koostöövõrgustik Baltic Sea Academy (http://www.balticsea-academy.eu/2.html). Võrumaa Kutsehariduskeskus on selle asutajaliige aastast 2010.

VESTE_001

Sildid: ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

tk_005 leaps_001 leaps_004 rammumees2013-058

Arhiiv