Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Liivimaa kutsekoolide sügismängud

 
 

Liivimaa kutsekoolide sügismängud

 

Tartu KHK  Traditsioonilised Liivimaa kutsekoolide sügismängud toimusid 27.novembril ning korraldajaks oli Võrumaa Kutsehariduskeskus, eelmiste sügismängude võitja. Osalesid seitsme kooli võistkonnad. Lisaks meie koolile olid esindatud Luua Metsanduskool, Järvamaa Kutsehariduskeskus, Räpina Aianduskool, Viljandi Kutseõppekeskus, Valgamaa Kutseõppekeskus ja Tartu Kutsehariduskeskus. Võistlusalasid oli kokku kaheksa ning mõõtu võeti järgmistel nutti ja osavust nõudvatel aladel: miniviktoriin, ajugümnastika, mitu kätt – mitu jalga, origami (joonise järgi paberist kujundite voltimine), võrkpalli bowling, lendav taldrik, lauatennise paarismäng ja lauatennise palli servimine. Võitjad selgitati välja üsna pingelises punktiheitluses. Liivimaa kutsekoolide sügismängud võitis Tartu Kutsehariduskeskus, 2.koha saavutas Valgamaa Kutseõppekeskus ja 3.koha Viljandi Kutseõppekeskus. Suur tänu kõikidele osalejatele!

 

Voltimine

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

tehnomaja_avamine_006 NoorMeister2015_033.jpg IMG_7594 kevadnadal17_07

Arhiiv