Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Ettevõtluspäev 2015

 
 

Ettevõtluspäev 2015

 

evp_voru15_1

Möödunud nädal oli Võrumaal pühendatud ettevõtlusele. Meie kooli õpilased võtsid 7. oktoobril osa Võru kultuurimajas „Kannel“ aset ettevõtluspäevast „Äri teevad inimesed“, mille eesmärk oli inimesi innustada uusi äriideid ellu viima. Teiste seas oli kohal palju noori, peamiselt kooliõpilasi, kellest kolmandiku moodustasid Võrumaa kutsehariduskeskuse õpilased.

Äriideedeks andsid mõtteid ja tutvustasid oma tegemisi SA Võrumaa Arenguagentuuri juht Taivo Tali, koolitaja Elmo Puidet, kohalikud ettevõtjad Iti Toom, Ahti Lind ja Eda Veeroja. Päeva moderaatoriks oli koolitaja Harald Lepisk, kes süstis motivatsiooni ja julgustas ettevõtluspäeval osalenud inimesi omavahel suhtlust algatama, et kohtuda uute inimestega, kellega oma ideid jagada ja neid ka elluviia.

Õpilased jäid sisuka ettevõtluspäevaga väga rahule ning said häid ideid ja motivatsiooni ka koolitöödeks.

evp_voru15_2 evp_voru15_3 evp_voru15_4

 

Birgit Pettai

 

Sildid: , , ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

tk_007 tk_020 rammumees14015 IMG_7626

Arhiiv