Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Koolitusuudised > Aasta täiskasvanute koolitaja Võrumaal on Iina Kalbri

 
 

Aasta täiskasvanute koolitaja Võrumaal on Iina Kalbri

 

 

I_Kalbri

8. oktoobril 2015 toimus Võrus FR. R. Kreutzwaldi Memoriaalmuuseumis täiskasvanud õppija nädala raames Võrumaa a 2015. aasta täiskasvanud õppija, täiskasvanute koolitaja ja koolitussõbralikuma omavalitsuse ning koolitussõbralikuma organisatsiooni tunnustamine.

AASTA TÄISKASVANUTE KOOLITAJA VÕRUMAAL ON IINA KALBRI.

Iina õpetas Võrumaa Kutsehariduskeskuse täiskasvanute koolituses 2014/2015 õppeaastal kokkade grupile praktilist toiduvalmistamist ja klienditeenindust koos meie õpetajatega. Õppurid olid väga rahul ja õnnelikud, et Iina oli nende õpetaja. Iinal silm säras, ta toetas igat õppurit, tema tunnid olid väga hästi ette valmistatud ja pakkusid loominguvabadust igale õppurile köögis. Iina õppematerjalid on põhjalikud ja kergesti mõistetavad.

Koka grupi õpilased sooritasid edukalt ka kutseeksami ning on Iina sõbrad ja kogemustevahetajad kokates siiani.

Sellest õppeaastast on Iina Võrumaa Kutsehariduskeskuse õpetaja ja õpetab meie õppureid Urvastes .

Iina on öelnud: “Õpetaja avab ukse, kuid üle lävepaku peab ise astuma!“. Iina on jätkuvalt ka ise õppija. Iina sõnad: „Mida rohkem tean, seda vähem tean“. See näitabki seda, et elukestev õpe on Iinale omane ja seda soovitab ta oma õppuritele, kolleegidele ja sõpradele.

KALLIS IINA! PALJU ÕNNE TUNNUSTUSE PUHUL NING SÄRA MEIE SEAS!

 

Sildid: , , , , ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

robotitsoor2013-023 vkhk_kutsem_14-071 vkhk_kutsem_14-116 Rammumees2016_45

Arhiiv