Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Parim Promokild 2015 kutsub õppima

 
 

Parim Promokild 2015 kutsub õppima

 

 TT-12 kursuse tudengid Maarja Klaas, Kairi Songi, Silva Plakso, Kerttu Bušujeva, Signe Hint ja Janika Turbel tegid video, mis võitis kooli konkursil Promokild 2015 esikoha ja osutus ka rahva lemmikuks. Säravad neiud õpivad ise turismi- ja toitlustuskorraldust. Aga nagu videoklipist näha, sobivad kõik kaasaegsed erialad nii neidudele kui noormeestele.

Igatahes, õppima saab tulla kaasaegseid puitmaterjalide töötluse, metallide töötlemise, mehhatroonika, info- ja kommunikatsioonitehnoloogia, turismi-, toitlustus- ja majutusteeninduse, ehituse, kaubanduse ja äriteenuste erialasid. Valida on üle 30 õppekava 2. – 5. kutsehariduse tasemel, esma- ja jätkuõppes.

Õppimine on tasuta. Koolil on õpilaskodu, õppijatele õppetoetused, väga kaasaegne õppekeskkond, suurepärased vaba aja  veetmise võimalused – ujumine, pallimängud, jõusaal, tehnikaringid (robootika, bagi) ja palju muud toredat, mida Võrus, Väimelas ja Võrumaal leida võib.

Võrumaa Kutsehariduskeskus võtab 4.augustini sisseastumisdokumente vastu kohapeal ja sisseastumise infosüsteemis www.sais.ee.

 

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

bagi010 vkhk_kutsem_14-078 IMG_7609 kevadnadal17_05

Arhiiv