Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Üliõpilaste suvemängud Käärikul

 
 

Üliõpilaste suvemängud Käärikul

 

IMG_2391

26.-28. juunil toimusid Kääriku puhke- ja spordikeskuses üliõpilaste 16. suvemängud, millest võtsid osa ka viis Võrumaa kutsehariduskeskuse õpilast (Olaf Teder, Mark-Kristjan Markson, Ivo Nurmetalo, Birgit Pettai, Piret Rummi) ja kaks õpetajat (Reet Urb, Indrek-Marek Loos).

Kolm päeva kestnud suvemängudel võeti osa järgmistest spordialadest: rannavõrkpall, Kääriku järvejooks, kiiking, noolevise ja meelelahutuslikust spordialast mobiiltelefoni heide. Reet Urb osales ka rektorite ja õppejõudude mitmevõistlusel, kus saavutas naiste arvestuses esikoha.

Üliõpilaste suvemängude eesmärk on pakkuda kohaletulnutele pingelist sportlikku ja lõõgastavat meelelahutuslikku programmi ning populariseerida nii ühist kui ka individuaalset spordiharrastust tudengkonna seas. Juuni viimasel nädalavahetusel toimunud suvemängudel osales ligi 1500 tudengit üle Eesti, kõrgkoolid võtsid omavahel mõõtu rohkem kui 30nel erineval võistlusalal.

 

IMG_2438 IMG_2432 IMG_2425

 

Birgit Pettai

Sildid: ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

A. Le Coq-i stipendiumid 2011 rammumees14041 NoorMeister2015_005.jpg IMG_8810

Arhiiv