Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Teabepäev Võru Kesklinna Pargis

 
 

Teabepäev Võru Kesklinna Pargis

 

vkhk_vorus_20150505_11_03_335. – 7. maini tutvustas Võrumaa Kutsehariduskeskus kõikidele huvilistele oma õppimisvõimalusi. Võrus toimus teabepäev Kesklinna Pargis. Tutvuda sai uute õppimisvõimalustega, aga osaleda ka auhinnamängus, uudistada õpilaste ehitatud bagi, näha robotputukaid, robotrotte ja –jänest, kuulata lustlikku pilli mängu Harri Lindmetsa esituses, ajada juttu ja süüa maitsvat suppi. Põlvas jagati infot EDU Keskuses ning Valgas Siili Konsumis, kus olid väljas õpilaste valmistatud suitsuahi, grill ning puidutooted.

Suur tänu kõigile huvilistele, kes rõõmsal kohtumisel osalesid. Võrumaa Kutsehariduskeskuses algab vastuvõtt kõikidele erialadele juba 8.juunil. Vaata lähemalt: http://www.vkhk.ee/sisseastujale/erialad/

Kohtumiseni Võrumaa Kutsehariduskeskuses!

Sildid:

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

ehala_012 rammumees14013 IMG_7619 kevadnadal17-tm03

Arhiiv