Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > 10 aastat koostegemise rõõmu

 
 

10 aastat koostegemise rõõmu

 

tilsi_2015

Tänavu kevadel korraldas Võrumaa kutsehariduskeskuse õpetaja Viibeke Turba koos vabatahtlike õpilastega juba kümnendat korda traditsioonilise ühisürituse Tilsi lastekodu lastega. Heategevusliku ürituse eesmärk oli pakkuda käelist tegevust, meelelahutust ja mängulusti. Koos meisterdati, tantsiti, mängiti mänge ja tehti põnevaid fotolavastusi. Üritus lõppes ühise piduliku peolaua taga.

Kui varem korraldati seda üritust mõne aine raames, siis viimased kaks aastat teevad seda vabatahtlikud õpilased ja vilistlased. „Tahan tuua eeskujuks meie noori, kes leiavad tahtmist ja aega teha head ilma igasuguse vastuteeneta,“ rääkis Võrumaa kutsehariduskeskuse õpetaja Viibeke Turba, kelle sõnul on parim vastutasu oma armsate lastekodu sõprade südamest tulevad kallistused. Lapsed olid siiralt õnnelikud ja rõõmsad ning soovivad ka järgmistel aastatel jälle külla tulla.

 

Birgit Pettai

Sildid:

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

tk_028 image041 1535423_634322973301948_1162672163_n vkhk_kutsem_14-097

Arhiiv