Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Turismi- ja toitlustuskorralduse õpilased kaitsesid lõputöid

 
 

Turismi- ja toitlustuskorralduse õpilased kaitsesid lõputöid

 

Turismi õppetoolis kaitsti  11. ja 12. veebruaril  Turismi- ja toitlustuskorralduse rakendusliku kõrghariduse õppekava lõpetamiseks 16 lõputööd. Kaitsmise komisjoni esimees oli Kaire Kikas ABZ reiside reisikonsultant.

Suurepärasele tulemusele A kaitses lõputöö „Urvaste kihelkonna pärandtoitu ja kohalikku toitu ühendava menüü koostamine Uhtjärve Ürgoru Nõiariigi näitel”  Merilin Lindlaan. Tänuväärsed on lõputööd, milles noored panustavad oma kodukoha turismiettevõtete arendamisse.

Kohaliku toidu teemasid oli veel kaks: Karin Telkinen „Kohaliku toidu kasutamine Võru linna toitlustusettevõtetes”   ja Kadri Sild „Kohalikul toidupärandil põhinev tootearendus Metsavenna talus”.

Kolm lõputööd käsitlesid pereturismi tootearenduse teemasid, neist põnevaim oli Kristiina Kuus „Pereturismi tootearenduse ideed laste tervise tugevdamiseks Sihtasutusele Kuremaa Turismi-ja Arenduskeskus”.

Kaili Kibal „Mõniste Muuseumi Päkapikumaa tootearendus”  otsib ja leiab uusi arendusi 18 aastat edukalt toiminud Päkapikumaale.

Helen Kure analüüsis oma välispraktikaettevõtete, kahe Saksa neljatärnihotelli keskkonnasäästlikkust ja tegi arvukalt keskkonnasäästlikkusele suunavaid ettepanekuid, mis on kasutatavad ka Eesti majutusettevõtetes.

Veel arendati lõputöödes E-kaubandust Johni Apelsinike OÜ-le, pulmatoodet Nakatu turismitalule, Suure Munamäe turundust, kohaajaloo esitamist Lahemaa rahvuspargis, spaade turundamist sotsiaalmeedias videote abil, ajaloolise Võrumaa muuseumide turundust ja kommunikatsiooni ning koostati Põlvamaa turismiettevõtjate edulood.

Turismiettevõtjad ja huvilised on teretulnud lõputöödega tutvuma Võrumaa Kutsehariduskeskuse Raamatukokku.

Sildid: , ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.