Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Meistriklass Ülle Pärnoja ja Kuldar Leisiga

 
 

Meistriklass Ülle Pärnoja ja Kuldar Leisiga

 

4. jaanuaril 2015 toimus turismi õppetoolis järjekordne MEISTRIKLASS, milles jagasid oma kogemusi Põlva ärimees Kuldar Leis ja Ülle Pärnoja Setomaa Turismist. Kuulajaskonnaks oli Turismi- ja Toitlustuskorralduse 3. kursuse ja Pärandturismikorralduse õppurid.

tur_m_klass_02

Ülle Pärnoja, MTÜ Setomaa Turism tegevjuht, jagas oma rikkalikke ja edu toonud kogemusi pärandirikka turismisihtkoha arendamisest ja turundamisest. Tudengitele sai kiirelt selgeks, et oluline turundamise juures on unikaalsus ja piirkonna arendus. Tänapäeva turismi märksõnaks on “Edutainment”, mis koosneb “Entertainment” ja “Education” ja tähendab harivat ja lõbustavat turismiteenust.

tur_m_klass_01

Eestis esimese sertifikaadiga passiivmaja omanik Kuldar Leis jagas kogemusi elus läbitud katsumustest ja juhiks olemise igapäevaelust. Kuulda sai lugusid käsipalli teise võistkonna kaptenist, tehnikumis viktoriinide koostajast, malevas taidluskavade koostajast ja kümnetest ettevõtetest, kus on Kuldar Leisi juhtimisel arenetud. Leis tõi välja tähtsaid aspekte juhiks olemisest. Jäi meelde, et alluvateks tuleb palgata endast targemaid ja töökamaid ning kogu töö tuleb lasta neil ära teha. Härra Leis andis näpunäiteid, mida silmas pidada juhtivale ametikohale pürgimisel.

Tudengite jaoks olid Meistriklassi esitlused huvitavad ja õpetlikud.

 

Maarja Klaas TT-12

Sildid:

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

paintball_020 dsc_0613 rammumees14066 IMG_1522

Arhiiv