Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Loimoco projekti koosolek Soomes

 
 

Loimoco projekti koosolek Soomes

 

12.-15. jaanuar 2015 toimus Soomes, Helsinkis Haaga-Helia Ülikoolis Loimoco projekti korraline koosolek. Võrumaa Kutsehariduskeskusest osalesid kohtumisel kutseõpetaja Eda Veeroja ning projektijuht Siret Lillemäe.

htumisel tehti kokkuvõte möödunud perioodist. Töötati välja tegevuskava, lepiti kokku ees ootavad publikatsioonid, tegevused ja sündmused. 14. jaanuaril tegi Võrumaa Kutsehariduskeskuse esindus ettekande, kus tutvustati meie kooli, õppekavasid ja uute õppekavade koostamise protsessi Haaga-Helias õppivatele Soome kutseõpetajatele.

 

Sildid: ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

sober11_009 bagi007 robotitsoor2013-023 Suvepäevade esimese päeva VKHK esindus

Arhiiv