Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Karaokevõistlus

 
 

Karaokevõistlus

 

1. detsembri õhtul peeti Võrumaa kutsehariduskeskuses maha karaokevõistlus. Võistlusest võttis osa neli õpilast, kelle seast osutus parimaks Eliisa Rebane lauluga „Someone like you“. Rahvaauhinna pälvis Tailo Hallap, kes jäi üldarvestuses teiseks. Tailo esitas publikule loo „Saaremaa valss“. Kolmanda koha saavutas Vahur Solovjov lauluga „Bohemian rhapsody“. Neljandale kohale jäi Kadri Reiljan lauluga „Et uus saaks alguse“.

Žüriisse kuulusid kutseõpetaja Ülle Sillamäe koos õpilaste Kerli Ralja, Anni Võro ja Ivo Valsiga.

Karaokest väikene ülevaade nendele, kes kohal ei käinud ja meenutus nendele, kes kohal käisid: http://public.fotki.com/SigneH/vkhk-karaoke-2014/ .

 Rahva lemmiku tiitli ja teise koha omanik Tailo Hallap. Eliisa Rebane saavutas karaokevõistlusel esimese koha, mille puhul autasustati teda karaokevõistluse karikaga. Kolmanda kohale jäi Vahur Solovjov.

 Fotode autorid: Signe Hint ja Maarja Klaas.

 

Birgit Pettai

Sildid: , ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

tk_024 omalooming_066 rammumees2013-132 IMGP4217

Arhiiv