Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Robotid ja tuleviku õpperuum ProgeTiigril

 
 

Robotid ja tuleviku õpperuum ProgeTiigril

 

17. oktoobril toimus Võru Kreutzwaldi Gümnaasiumis Proge Tiigri konkursi maakondlik üritus. Konkursil osalejal said kaasa lüüa robootika töötubades, mida viis läbi Võrumaa Kutsehariduskeskus – juhendajateks olid Lembit Pähnapuu, Siim Jaas, Martin Palm, Mariin Tasang, Evelin Kauksi, Jasper Kirotosk.

Pr_tiiger14_1 Pr_tiiger14_2

Konkursil osalejad esitlesid oma loovtöid, mille eesmärgiks oli luua lahendusi õppekeskkonna paremaks muutmiseks. Töid esitleti järgmistes kategooriates – arvutianimatsioon või – mäng, robotid ja tuleviku õpperuum, muusikapala „Koolikell”, 3D graafika. Kõik Võrumaa koolide tööd pääsesid edasi järgmisesse vooru. Hoiame pöialt kõigile Võrumaa koolide töödele. Parimatest parimad selgitatakse välja kolmandas ehk üleriigilises voorus jaanuaris 2015.a. Konkursi kohta leiab infot kodulehelt: http://www.progetiiger.ee

Sildid: , , , , ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

rammumees2013-072 rammumees2013-264 IMG_7595 IMGP4163

Arhiiv