Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Õpetajate päev

 
 

Õpetajate päev

 
Silvi Pihlakas

Silvi Pihlakas nimetati Aasta Õpetaja auhinnagalal „Eestimaa õpib ja tänab“ aasta kutseasutuse õpetaja 2014 kolme parima nominendi sekka

 5. oktoobril peetakse meie ühiskonna jaoks kõige tähtsamate inimeste päeva – õpetajate päeva. Võrumaa kutsehariduskeskuses toimus esmaspäeva pärastlõunal meie õpetajatele mõeldud kontsert-aktus, kus astusid üles Võrumaa Kutsehariduskeskuse õpilased. Peaesinejaks oli Eesti Kontserdi koolikontserdite raames kolmest mehest koosnev „Teekond haldjariiki“. Mait Trink, Mait Karm ja Margus Tammemägi viljelevad muinasjutulist iiri muusikat. Kahel kitarril ja löökpillidel esitatud laulud, mis ilmestasid publikule jutustatavat iiri legendi, tõi kuulajateni just selle kauge ja kauni saare rahvapärandi nii jutus kui ka muusikas.

Aktuse raames tänati ka turismi õppetooli kutseõpetajat Silvi Pihlakat, kes pääses 4. oktoobril Tartus Vanemuise kontserdimajas toimunud Aasta Õpetaja auhinnagalal „Eestimaa õpib ja tänab“ aasta kutseasutuse õpetaja 2014 kolme parima nominendi sekka, kelle komisjon esile tõstis. Silvi Pihlakat iseloomustatakse kui suurepärast õpetajat ja kolleegi Võrumaa Kutsehariduskeskuses.

Aitäh, kallid õpetajad, nende tohutult vajalike teadmiste ja oskuste eest!

Õpetajate päeva 2014 kontsert-aktus

Õpetajate päeva 2014 kontsert-aktus

„Teekond haldjariiki“. Õpetajate päeva 2014 kontsert-aktus.

„Teekond haldjariiki“. Õpetajate päeva 2014 kontsert-aktus.

 

Birgit Pettai

Sildid:

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

tants_020 muusika_035 rammumees2013-119 kevadnadal17_18

Arhiiv