Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Meeldejääv üritus suurte ja väikestega

 
 

Meeldejääv üritus suurte ja väikestega

 

Tilsi_yritus

5.mail toimus Võrumaa Kutsehariduskeskuses traditsiooniks saanud heategevusüritus Tilsi lastekodu lastele, mis toimus juba üheksandat korda. Üritusest võttis osa 8 rõõmsameelset last koos kasvatajatega. Käesoleva aasta üritus erines eelnevast selle poolest, et varasematel aastatel korraldasid kokkusaamist turismi-ja toitlustuskorralduse 1. kursuse üliõpilased, sel aastal aga vabatahtlikest koosnev meeskond.

Meeskonda kuulusid Signe Hint, Kerttu Bušujeva, Lina Lina Gostishcheva, Kertu Kihu, Ivo Vals, Maarja Klaas, Kristel Külaots ja Jasper Kirotosk.

Õpetaja Viibeke Turba eestvedamisel korraldati lastele sisukas programm, mis sisaldas palju põnevaid tegevusi. Üheskoos lauldi, tantsiti, meisterdati plastpudelitest lillepotte ja mängiti erinevaid mänge. Pärast seda liiguti sööke-jooke nautima. Kehakosutuse eest kandsid hoolt meie koka eriala õpilased.

Lastelt saadud rõõmsad emotsioonid andsid positiivse tagasiside ja kõik lapsed lubasid järgmine kord kindlasti uuesti tulla.

Meeskond tänab kõiki abistajaid ja loodab, et järgnevatel aastatel traditsioon jätkub.

Sildid: ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

stiil_008 es10_023 vkhk_kutsem_14-027 NoorMeister2015_005.jpg

Arhiiv