Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Saksamaa ja eesti rahvusköögi segunemine õppeköögis

 
 

Saksamaa ja eesti rahvusköögi segunemine õppeköögis

 

hernesupp

8. aprillil pakuti õpetajatele võimalust degusteerida nelja erinevat suppi, mida turismi- ja toitlustuskorralduse teine kursus valmistas koos sakslastest külalistega Hesseni Liidumaalt.

Valikus olid saksa ja eesti köögi supid. Eesti kööki esindasid herne-püreesupp koorega, kana-klimbisupp ning ehtne Lõuna–Eesti supp ehk talupojasupp. Sakslaste abiga valmis maitsev läätsesupp, mis leidis külastajate hulgas suurt populaarsust. Teiseks meelepäraseks supiks oli kana-klimbisupp, mis oli sakslaste vaieldamatu lemmik.

Koostöö sujus hästi ning seda oli suppide headest maitsetest aru saada.

 

TT-12 üliõpilased

Sildid: ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.