Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Pane oma teadmised proovile uues karjäärimängus ja võida nutitelefon!

 
 

Pane oma teadmised proovile uues karjäärimängus ja võida nutitelefon!

 

rajaleidjamangKes teeb Sinu elukutse valiku otsuse? A) Vanemad ja sõbrad, B) Karjäärinõustaja, C) Sina ise. Mine aadressile www.rajaleidja.ee/mang ja vasta ning võida nutitelefon Samsung Galaxy SIII.

Rajaleidja karjäärimängus saad teada, millised on Sinu teadmised elukutse valikust. Sind ootavad ees küsimused enese, haridus- ja töömaailma, õpirände ning karjääri- ja õppenõustamisteenuste kohta. Lisaks tuleb kokku panna pusle ja testida oma teadmisi Rajaleidja keskuste asukohtadest ja kõikvõimalikest erinevatest ametitest.

Mängu tulemus sõltub küsimuste vastamisele ja ülesannete lahendamisele kulunud ajast. Lõpuks saad soovi korral kanda oma tulemuse edetabelisse ning võrrelda seda teistega. 24. märtsil 2014 kell 15.00 saavad Rajaleidja karjäärimängu kõikide vanusekategooriate 20 parimat Rajaleidjalt auhinna. 1. koht: nutitelefon Samsung Galaxy SIII, 2.-5. koht: Rajaleidja 4GB mälupulk, 6.-10. koht: Rajaleidja sokid, 11.-15. koht: Rajaleidja riidest kott, 16.-20. koht: Rajaleidja markerpastakas + randmehelkur. 

Rajaleidja karjäärimängu valmimist toetas Euroopa sotsiaalfond ning Rajaleidja on SA Innove karjääriplaneerimise teemaportaal.

Teravat mõistust ja kiireid näppe!

www.rajaleidja.ee/mang

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

rammumees2013-023 rammumees2013-071 rammumees14038 kevadnadal17_15

Arhiiv