Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Loositi välja vilistlaste küsitluse auhind

 
 

Loositi välja vilistlaste küsitluse auhind

 

MarkoSVõrumaa Kutsehariduskeskuse 2013.aasta vilistlaste tagaside on jällegi tehtud. Traditsiooniks on saanud vastanute hulgast loosida välja suitsuahju võitja. Seekord naeratas loosiõnn rakenduskõrghariduse omandanud vilistlasele, kelleks on puidutehnoloogia eriala lõpetanud Marko Sikk. Palju õnne võitjale!

Marko Sikk töötab Võrus,  mööbliettevõttes Wermo AS tootmisjuhina.

Pärast kutsehariduskeskuse lõpetamist tegi ta kohe suure sammu edasi, sest tavaliselt alustatakse töökohal meistri tasemelt.  Praktika sooritas ta samuti Wermos ning hiljem tuli ka tööpakkumine. Töökohaga on ta igati rahul, tal läheb hästi ning ta armastab oma eriala.

Marko hindab koolis omandatud erialast ettevalmistust väga tähtsaks ja heaks. Lisaks on tema jaoks väga oluline inimestega töötamisel juhtimisalased teadmised ja oskused. Tootmisjuhi alluvuses on 50 töötajat , nende hulgas ka meistreid ja  tootmistehnolooge.

Neile, kes õppimiseks  sobivat eriala valivad, soovitab ta kindlasti lähtuda oma huvidest. Ta ise tundis puidutöö vastu huvi juba varakult ning erialavalik oli teadlik. Seega soovitab ta pigem järgi mõelda ja enne eriala tundma õppida, käia koolis kohapeal lähemalt tutvumas, näiteks avatud uste päevadel, et olla oma valikutes kindlam.

Sellest, kuidas läheb teistel vilistlastel, saab lugeda küsitluse kokkuvõttest, mis valmib  märtsi lõpuks.

Sildid: ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

leaps_008 robotitsoor2013-083 1464696_634322969968615_165005507_n IMG_7630

Arhiiv