Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Ärikorraldajad pakkusid koolimajas süüa

 
 

Ärikorraldajad pakkusid koolimajas süüa

 

muffini_lugu

Seekord (19.märtsil) oli menüüs kartulisalat viineriga, muffinid ja soolane kringel. Muffinid kadusid lettidelt kõige kiiremini. Kartulisalatit osteti tehnomajas rohkem kui peamajas. Tehnomajas läks müük paremini teisel vahetunnil, seevastu peamajas oli külastajaid arvukamalt esimesel vahetunnil.

Müük läks kokkuvõttes hästi ning loodetavasti jäid ka ostjad rahule osutatud teenusega. Kõikide tagasiside ankeetidele vastanute vahel loositi välja klaaside komplekt. Võitjaks osutus Kerttu B, kellega võtame e-posti teel ühendust.

 

Kätlin Jõgi
Ä-13 õpperühm

Sildid: ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

noormeister2013-011 noormeister2013-014 Rammumees2016_15 kevadnadal17-pm01

Arhiiv