Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Võrumaa Kutsehariduskeskuses toimus PMKK infopäev.

 
 

Võrumaa Kutsehariduskeskuses toimus PMKK infopäev.

 

Võrumaa Kutsehariduskeskuse puidutöötlemise ja mööblitootmise kompetentsikeskus korraldas koostöös Võru Maavalitsuse ja Võrumaa Arenguagentuuriga 20. jaanuaril 2014 infopäeva kohalike omavalitsuste juhtidele ja arendajatele. Infopäeva eesmärgiks oli Võru Maavalitsuse, Võrumaa Arenguagentuuri, Võrumaa Kutsehariduskeskuse ja kohalike omavalitsuste tulemuslik koostöö. Tutvustati arendusorganisatsioonide käimasolevaid ja planeeritavaid projekte ning koostöö võimalusi. Lähemalt  räägiti VKHK kompetentsikeskuse hetkeseisust ja arenguperspektiividest. Kõigil huvilistel oli võimalus tutvuda VKHK Tehnomajaga. Kõik osapooled olid arvamusel, et seda laadi infopäev oli väga informatiivne ning selliseid võiks korraldada ka edaspidi.


Sildid:

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

tehnomaja_avamine_003 rammumees14070 IMG_7619 15397786_10205957224888259_534116263_o

Arhiiv