Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Riia õppekäik

 
 

Riia õppekäik

 

06. detsembril külastasid Võrumaa Kutsehariduskeskuse  metallide töötlemise ja mehhatroonika õppetooli õpetajad Lätimaad. Esialgu tutvuti Riia Tehnika Kolledži õppeklasside ja õppetööga.

Koolil on 2 õppebaasi, kus ühes õpivad põhikoolijärgsed ja teises gümnaasiumijärgsed õpilased. Õpilasi on kokku enam kui 2 000. Õpetatavad erialad on mehhatroonika, elektroonika, autoremondilukksepp, puidutöötlemise tehnoloogia, IT tehnoloogia, telekommunikatsioon ning sekretäri- ja bürootöö.

      
		
    

Päeva teisel poolel külastati Baltimaade suurimat metallitööstuse valdkonna messi „TechIndustry 2013“. Mess oli 16 000 m² suurusega ja esindatud olid enamus Balti riikide juhtivaid metallitööstuse ettevõtteid. Messi raames toimus mitmeid foorumeid ja arutelusid, samuti Balti riikide parima keevitaja konkurss.

      
		
    
Õppekäik oli igati kasulik ja huvitav.

Sildid: , ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

taevaskoja_030 vkhk_kutsem_14-122 rammumees14079 kevadnadal17_44

Arhiiv