Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Jõululaada kokkuvõte

 
 

Jõululaada kokkuvõte

 

logo2-noback_v2 Norway_grants

Jõululaat 2013

Võrumaa Kutsehariduskeskuses toimus 10. detsembril 2013 jõululaat, kus oma kaupa pakkus ligi 40 müüjat, nende hulgas 5 õpilasfirmat või -gruppi. Võrumaa Kutsehariduskeskuse õpilasfirma müüs puidu- ja metallijääkidest valmistatud tooteid; müügikorralduse (MK-12)  ja maaturismi (MP-12) kursused  pakkusid maitseelamusi omavalmistatud toitudega, Hiirekese Lastehoid müüs heategevuslikku õnneloosi. Omavalmistatud toodetega kauplesid ka Tilsi Põhikooli ning ÕF Nutipead õpilased.

Kauba sortiment  laadal oli lai – käsitööst kitsepiimajuustuni. Pakuti näiteks ise küpsetatud leiba, hoidiseid, küpsetisi, mett, küünlaid, kreeme, sokke-kindaid, ehteid, lõnga jm käsitöötooteid.   Töötubades sai meisterdada jõulukaarti või  väikest päkapikku. Jõulumuusikat mängis laadal Raadio Marta FM.

Jõululaat toimus projekti „Designing Environmental  Thinking in Vocational Education“ raames, mida rahastatakse Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) ja Norra stipendiumiprogrammist. 

Jõululaata ning õpilasi aitasid ette valmistada Viibeke Turba, Argo Mõttus, Aivar Lokk, Kristel Koddala, Silvi Pihlakas, Kristel Ojavere, Indrek Saar, Enely Tasso, Marika Toom, Merle Vilson, Sulev Kimask.

Tänan kõiki toredaid kauplejaid ning loodan, et kohtume peagi uutel laatadel!

Jõululaat 2013 Jõululaat 2013 Jõululaat 2013 Jõululaat 2013

Siret Lillemäe
Võrumaa Kutsehariduskeskuse projektijuht

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

svjatavatra_006 rammumees2013-104 rammumees2013-237 IMG_7486

Arhiiv