Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Mehhatroonikud käisid Robotexil

 
 

Mehhatroonikud käisid Robotexil

 

Folkrace-robotNii nagu eelnevatel aastatel, toimus ka tänavu sügisel 16. ja 17. novembril Tallinnas Robotex, seda juba 12. korda. Tänavu külastas kahepäevast üritust 11 542 huvilist, eelmisel aastal oli külastajate arv 6500.

Registreeritud võistlusroboteid osales 256, lisaks sellele kuulus enamiku robotiklassi võistkonda mitu meeskonnaliiget. Võistlusalasid oli kokku üheksa: jalgpall, LEGO Sumo, iRobot Sumo, Folkrace, Mini Sumo, 3kg Sumo, Lego joonejärgimine, joonejärgimine ja ICD Grand Challenge „Päästemissioon merel“.

Seekord esindasid Robotexil meie kooli mehhatroonika esmakursuslased Kristian Pai ja Tavi Aavik. Folkrace on Eestis uus ala, võistlusülesanne on robotiga läbida 3 ringi takistustega rallirajal. Eelsõidu võit tagas edasipääsu finaali. Finaalsõidus tuli tunnistada vastasmeeskondade paremust, kuid saavutasime auväärse 5. koha. Üritus oli meeskonnale heaks kogemusteallikaks, et järgmisel aastal sihtida juba esikohta.

 

Kristian Pai
Tavi Aavik
MH-13

Sildid: , , ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

es10_008 tehnomaja_avamine_037 riia_02 IMG_7587

Arhiiv