Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Uma Mekk 26. oktoobril

 
 

Uma Mekk 26. oktoobril

 

UmaMekk_vkhk„Teisipäevakohvikute“ vahepeal õnnestus õpperühmal TT-11 osaleda taaskord ’Catering’ õppeaine raames Võrumaa IV suurlaadal Uma Mekk, õp. Silvi Pihlaka ja õp. Kristel Koddala eestvedamisel. Ettevalmistused algasid juba 25.oktoobri pärastlõunal, mil sai tehtud enamiku eeltöödest.

26.oktoobri varahommikul küpsetati kopsupirukaid, õuna-kohupiima kõrvitsapärmitaigna plaadikooki , keedeti valmis rupskisupp ja õunakoore tee.

9.30 saadeti esimene vahetus koos kaubaga laadale müüma. Kahjuks aga ilm meie ettevõtmist ei soosinud. Tuul puhus ja sadas vihma – laadaplatsil oli koht õues. See aga ei heidutanud meie rõõmsameelseid õpetajaid, koolitöötajaid ja õpilasi, kes müügitöö- ja kooli kui õppeasutuse reklaamimisega edukalt hakkama said.

Sildid: ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

muusika_006 tehnomaja_avamine_010 robotitsoor2013-016 rammumees14028

Arhiiv