Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > „Teisipäevakohvik“ tehnomajas

 
 

„Teisipäevakohvik“ tehnomajas

 

Teisipäevakohvik15. oktoobril toimus Võrumaa Kutsehariduskeskuse tehnomaja aatriumis TT-11 poolt korraldatud „Teisipäevakohvik“. Kohvik püstitati õppeaine „Catering“ raames õpetaja Kristel Koddala juhendamisel  TT-11 üliõpilaste poolt.

Kohvik avati 11.30 ning suleti 12.30. End kostitada oli võimalik erinevate tervislike võileibadega (Maamehe amps, Tudengi amps ja Linnamehe amps) ning tugevamat kehakinnitust pakkus kartuli-vorsti salat. Magustoiduna välja pandud kaneelivahvlid täitsid kohvikuala isuäratava aroomiga. Keelekasteks pakuti kosutavat kodust õunamahla.

Kõik, kes unustasid kohvikut külastada, saavad seda siiski teha. „Teisipäevakohvik“ külastab tehnomaja veel kolmel järgneval korral:

  • 05.11.13
  • 19.11.13
  • 03.12.13

Hinnad endiselt soodsad ning menüü täiesti uus.

Uute kohtumisteni,
Teie TT-11

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

sport_097 tehnomaja_avamine_022 noormeister2013-032 IMG_7582

Arhiiv