Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > TT-12 korraldas kohtumisõhtu Tilsi lastekodu lastega

 
 

TT-12 korraldas kohtumisõhtu Tilsi lastekodu lastega

 

tilsi_004
Kaunil kevadpäeval, 13. mail, saabusid VKHK-sse külalised, kelle oli külla kutsunud TT-12 kursus. Ilm oli sel päeval soe, kuid külaliste saabumise ajaks saabus ka selle päeva “suurim” vihmasadu, mis polnud küll eriti tugev, kuid peletas kohtumisõhtulised siseruumidesse. Sellest ei lastud end siiski segada ja peagi näitas end ka jälle päike.

Kohale oli tulnud 9 lastekodu kasvandikku koos kahe kasvatajaga. Külalised tutvustasid lühidalt endid ja oma lastekodu-peresid, seejärel tutvustasid endid võõrustajad, ei unustatud lühidalt ka kooli tutvustada.

Võõrustajad olid ette valmistanud paaritunnise programmi, mille jooksul kõlas muusika, tutvuti robotite ja kooli robootikute tegemistega, mängiti erinevaid seltskondlikke mänge, tekkis piisavalt vaba õhkkond, et teineteist veidi enam tundma õppida. Oli erinevaid tegevusi – koostegemisi kuni ühise tantsuni välja.

Ühiselt valmistati tort, millega said hiljem maiustada kõik osalised.

Kui oldi piisavalt väsinud, suunduti õhtueinet võtma, toidud olid päeva jooksul valmis meisterdanud tudengite virgad käed. Leidus nii soolast kui magusat, söömise alguses lauas valitsenud vaikus andis tunnistust sellest, et toit maitses hästi. Külalised said kaasa ka magusad kingitused ja mälestusesemed.

Korraldajate poolt vaadatuna tundus, et külalised jäid toimunuga rahule.

TT-12 kursus tänab õpetaja Viibeke Turbat juhendamise ja panuse eest ürituse korraldamisse; samuti õpetaja Silvi Pihlakat abi ja juhendamise eest toitude valmistamisel ja ettevalmistamisel.

 

Innar Täht
TT-12

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

noormeister2013-034 rammumees2013-101 Taavi_Soomes kevadnadal17_14

Arhiiv