Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Maaturismi teenindus õppekäigul turismiettevõtetesse

 
 

Maaturismi teenindus õppekäigul turismiettevõtetesse

 

kylastus27. aprillil toimus maaturismi teeninduse 2.kursuse õpilaste õppekäik Võrumaa maaturismi ettevõtetesse. Õppekäik toimus õppeainete maaturismi alused  ja jätkusuutlik turismi alused  tundide raames.

Õppekäigu raames külastasime erinevaid Võrumaa turismiettevõtteid ja  erinevaid vaatamisväärsusi.  Suured tänud meeldiva vastuvõtu eest  – Seedri Puhketalu, Kiidi Turismitalu, Ala-Rõuge Külalistemaja ja suvel avatav uus majutusettevõtte Ööbikuoru Villa.

Eriline tänu õpetaja Siiri Toomikule, kes on suurepärane giid ja reisikaaslane!

Sildid: ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

rammumees2013-195 vkhk_kutsem_14-097 rammumees14048 IMG_7525

Arhiiv