Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Loovus ja innovaatilisus rahvusvahelisel konverentsil Encounters 13 Porvoos Haaga-Helia Rakenduskõrgkoolis

 
 

Loovus ja innovaatilisus rahvusvahelisel konverentsil Encounters 13 Porvoos Haaga-Helia Rakenduskõrgkoolis

 

Encounters 13

Projekti LeWiCo (Learning With Companies) raames toimus Porvoos 20.-22.03.2013 kohtumine koostööpartneritega rahvusvahelisel konverentsil Encounters13. Konverentsi eesmärk oli olla avatud uutele, mitmekülgsetele lähenemistele  konverentsi läbiviimisel  ning lisaks traditsioonilistele teadustöödele kasutada konverentsil ka uuenduslikke meetodeid (draama, erinevad lood, webinarid, postrid ). Võrumaa KHK esitletud poster käsitles praktikateemat Kubija Hotell  Loodus-spaa näitel.

Konverents toimus Haaga-Helia Rakenduskõrgkoolis, kus õpib 10 500 üliõpilast sh 1000 välisüliõpilast 96 riigist. Ülikool teadvustab ennast kui institutsiooni, kes tegeleb õpetamisega, arendus- ja uurimistööga ning on kogukonna eestvedajaks. Konverentsi võtmeesinejad olid professorid Cihan Cobanoglu Lõuna – Florida Sarasota-Manatee Ülikoolist ja Dimitrios Buhalis Bournemouth Ülikoolist. Toimusid töötoad erinevatel teemadel, nagu näiteks sotsiaalmeedia kiire areng, innovaatilisus, loovus õpetamisel ja üksteiselt õppimisel.

Toimus uue keskkonnaalase projekti arutelu Norra  Etterstad Videregaaende Skole esindajaga, tegevuste kinnitamine ja eelkokkuleppe allkirjastamine.

Konverentsi teenindasid 2. kursuse üliõpilased õppeaine sündmuskorralduse raames, kelle hulgas oli ka kaks eesti päritoluga õppurit. Vestluse käigus tõid nad esile väga head õppimistingimused ja iseseisvuse õppimismeetodite valikul.

Konverentsil lepiti kokku projekti LewiCo järgmised kohtumised, mis toimuvad 2013. aasta sügisel ja 2014. aasta kevadel Võrumaa Kutsehariduskeskuses ja Tartu Ülikoolis.

Siret Lillemäe – projektijuht

Luule Lipp – õpetaja, projektis osaleja

Sildid:

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

taevaskoja_046 noormeister2013-013 rammumees14023 NoorMeister2015_028.jpg

Arhiiv