Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > VKHK rahvusvahelisel turismihariduse konverentsil

 
 

VKHK rahvusvahelisel turismihariduse konverentsil

 

11.-12. oktoobrini toimus Tartu Kutsehariduskeskuses III rahvusvaheline turismihariduse konverents “Loodusturism ja rekreatsioon”, kus Võrumaa Kutsehariduskeskust esindasid õpetaja Kai Lauri,  Silvi Pihlakas ning tema juhendamisel  turismi õppetoolis õppivad Tomas-Daniel Naanuri ning Merilin Lindlaan.

Konverentsi esimene päev algas meeldiva muusikalise etteastega ning jätkus kolmes osas, kus igal alaosal oli oma läbiv teema:

  • Inimene looduses
  • Loodusannid ja turism
  • Loodus linnas

Ettekannetes leidsid kajastamist valdkonnad, mis puudutasid loodusturismi ja rekreatsiooniga seonduvat. Konverentsil tutvustati aktiivse puhkuse võimalusi Eestis, Tšehhis, Saksamaal ja Soomes. Lisaks räägiti Eesti kui turismisihtkoha arenguvõimalustest ning selle kõige potentsiaalsematest sihtgruppidest.

Võrumaa Kutsehariduskeskuse poolt leidsid kajastamist teemad “Mahetoit turismi teenistuses”, “Mahetooraine kasutamise võimalused turismifirmas” ja “Mahetooraine catering-ettevõttes”. Õppejõud Silvi Pihlakas tõi välja Võrumaa toidupärandi eripära ning tutvustas ka erinevaid projekte, milles VKHK on osalenud. Tomas-Daniel Naanuri rääkis oma ettevõtte arenguvõimalustest ning Merilin Lindlaan tutvustas OÜ Uhtjärve Ürgoru Nõiaköögis toimuvat. Võrumaad esindas veel ka Irje Karjus, kes suutis looduslikest ravivõimalustest rääkides kuulajates väga suurt huvi tekitada.

Sildid: ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

omalooming_014 noormeister2013-004 vkhk_kutsem_14-015 IMG_7627

Arhiiv