Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Praktikandid – õpetajad Saksamaalt Wiesbadenist!

 
 

Praktikandid – õpetajad Saksamaalt Wiesbadenist!

 

Juba kolmandat aastat oli Võrumaa Kutsehariduskeskuses praktikal neli tulevast kutseõpetajat Saksamaalt Wiesbadenist – Susanne Aulenbacher, Daniel Knittel, Jan Carl Strack ja Jeannine Franz. Kõigil neil on varem lõpetatud ülikool ja nad on töötanud – praktiseerinud väga erinevates maades.

Kahe nädala jooksul jagasid nad oma teadmisi ja oskusi Võrumaa Kutsehariduskeskuse Turismi- ja toitlustuskorralduse 2. kursuse üliõpilastele. Õppetöö toimus inglise keeles ja koostöös ettevõttega –  Kubija hotell – loodusspaaga. Kursuse teemaks oli teenindustegevuse analüüs, mille raames valmis teenindusstandard välisturistide teenindamiseks.

 

Kertu Pehlak
Turismi õppetooli kutseõpetaja

Sildid:

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

stiil_020 7080026 vkhk_kutsem_14-073 rammumees14033

Arhiiv