Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > “Nooruslik kevad 2011” teenindajate kolmas koht ning naerusuu eripreemia

 
 

“Nooruslik kevad 2011” teenindajate kolmas koht ning naerusuu eripreemia

 

KutsemeistrivõistluselVõrumaa Kutsehariduskeskuse turismi- ja toitlustuskorralduse teise kursuse üliõpilased (TT-09) osalesid 14.- 15. aprillil 2011. aastal Kuressaare Ametikoolis toimunud üleriigilistel kutsemeistrivõistlustel. Maris Habe ja Teele Teder saavutasid “Nooruslik kevad 2011” teenindajate arvestuses kolmanda koha ning said naerusuu eripreemia. Teenindajate võistluse ülesanneteks oli dessert smuuti valmistamine, salvrättide voltimine, vahuveini valamine ja fur¨ettlaua katmine ning teenindamine.
Noorte kokkadena võistlesid Kaili Vill, Marija Kiveste ja ettevalmistusi tegi ka Leana Paistu. Kokkade võistlusülesandeks oli fur¨ettlauale erinevate suupistete valmistamine. Kutsemeistrivõistlustel osales 19 võistkonda. Õppurid valmistasid võistlusteks ette õpetajad Kertu Pehlak ja Silvi Pihlakas. Juhendajad ja võistlejad hindasid võistlustelt saadud kogemusi kõrgelt.

Kutsemeistrivõistlused

Sildid: ,

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

robotitsoor2013-029 vkhk_kutsem_14-052 rammumees14074 IMG_7598

Arhiiv