Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Ärijuhtimise eriala lõputöödes pakuti lahendusi ettevõtete probleemidele

 
 

Ärijuhtimise eriala lõputöödes pakuti lahendusi ettevõtete probleemidele

 
Lõputöö kaitsmine

Elina Kärg kaitseb lõputööd teemal „Kulude arvestamise metoodika analüüs OÜ Kure Mõis näitel.“

Vahetult vabariigi aastapäeva eel kaitsesid ärijuhtimise eriala üliõpilased lõputöid.  Nendes uuriti mitmete ettevõtete probleeme ja  pakuti lahendusi. Kaitstud lõputööd olid seotud paljude erinevate ettevõtetega, sealhulgas aktsiaseltsidega  Toftan ja  Astera ning  osaühingutega Kure Mõis ja Good Idea.

Lõputööde koostamisele eelnes pikk praktikaperiood ettevõtetes, mille käigus  määratleti uurimisprobleem ja hangiti uurimisandmeid. Andmeanalüüsi tulemuste põhjal koostati ettepanekud ettevõtete arendamiseks. Mitmed esitatud ettepanekutest on leidnud ettevõtete poolt heakskiitu ja rakendamist.

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

omalooming_022 vkhk_kutsem_14-029 IMG_7512 15354125_10205957433933485_1892915169_o

Arhiiv