Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Ärijuhtimise eriala lõputöödes pakuti lahendusi ettevõtete probleemidele

 
 

Ärijuhtimise eriala lõputöödes pakuti lahendusi ettevõtete probleemidele

 
Lõputöö kaitsmine

Elina Kärg kaitseb lõputööd teemal „Kulude arvestamise metoodika analüüs OÜ Kure Mõis näitel.“

Vahetult vabariigi aastapäeva eel kaitsesid ärijuhtimise eriala üliõpilased lõputöid.  Nendes uuriti mitmete ettevõtete probleeme ja  pakuti lahendusi. Kaitstud lõputööd olid seotud paljude erinevate ettevõtetega, sealhulgas aktsiaseltsidega  Toftan ja  Astera ning  osaühingutega Kure Mõis ja Good Idea.

Lõputööde koostamisele eelnes pikk praktikaperiood ettevõtetes, mille käigus  määratleti uurimisprobleem ja hangiti uurimisandmeid. Andmeanalüüsi tulemuste põhjal koostati ettepanekud ettevõtete arendamiseks. Mitmed esitatud ettepanekutest on leidnud ettevõtete poolt heakskiitu ja rakendamist.

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

stiil_025 vkhk_kutsem_14-018 kevadnadal17_09 IMGP4194

Arhiiv