Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Võrumaa Kutsehariduskeskuse rahvusvahelised sidemed laienesid Aasiasse!

 
 

Võrumaa Kutsehariduskeskuse rahvusvahelised sidemed laienesid Aasiasse!

 

VälisõppejõudKolmapäeval, 29.09. lõppes loengutesari mobiiliturundusest, mille viis läbi Gonca Telli Yamamoto. Professor (PhD), kelle sulest pärinevad mitmed erialased raamatud on kättesaadavad elektroonilistes raamatupoodides, saabus Võrumaale Türgist Istanbuli lähedal asuvast Okuni ülikoolist. Meie kooli üliõpilased omandasid kasulikku teavet valdkonnast, mis on viimastel aastatel turunduses üks tõusvamaid trende.

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

A. Le Coq-i stipendiaadid 2011 robotitsoor2013-028 vkhk_kutsem_14-021 IMG_8794

Arhiiv