Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Uudised > Vahetusüliõpilasena Soomes õppimas ehk Meremäelt Tamperre!

 
 

Vahetusüliõpilasena Soomes õppimas ehk Meremäelt Tamperre!

 

Olen Jaanika Pavlova ja pärit Setumaa väikesest külakesest Meremäelt. Lõpetasin Meremäe Põhikooli ja Varstu Keskkooli. Mõlemad koolid on paljudele kindlasti tundmatud. Kuid praegu õpin ma ärijuhtimise eriala neljandal kursusel Võrumaa Kutsehariduskeskuses. Tänu sellele koolile sain võimaluse, millest oli võimatu keelduda. Jaanuarist maini 2010 aastal viibisin vahetusüliõpilasena Tampere Ametikõrgkoolis. See muutis nii mind kui mu nägemust maailmast.
Kui keegi oleks mulle mõned aastaid tagasi öelnud, et ma lähen välismaale õppima, oleks ma naernud. Kuid kool uskus minusse ja ma sain selleks võimaluse. Kes oleks üldse uskunud, et 5 km kaugusel Venemaa piirist Eestimaa väikesest külakesest pärit tütarlaps läheb Soome Vabariiki vahetusõpilaseks?!

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

es10_028 taevaskoja_037 vkhk_kutsem_14-113 NoorMeister2015_024.jpg

Arhiiv