Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Sisseastujale > Erialad > Toitlustusteeninduse erialad

 
 

Toitlustusteeninduse erialad

 

V a l i   e r i a l a !

 

 

Toitlustus

Õppekava Õppeliik Õppeaeg Õppetase Õpingute algus
Toitlustusteenindus esmaõpe 3 aastat tase 4 september

 

Toitlustusteenindus

 

4. taseme kutsekeskharidusõpe

õppeaeg 3 aastat

P

Kui kliendil mure veider – tal puudu nuga-kahvel,
siis laua katab kelner – saab süüa-juua kah veel.

Hei, rõõmsameelne noormees ja neiu!

Tule õpi praktiline eriala põhihariduse baasil, millest saad täiendust igapäevatoimetustesse! Sinu teadmised täienevad toiduvalmistamise, joogiõpetuse ning restoraniteeninduse praktiliste oskuste võrra!

Õppeliik: kutsekeskharidusõpe

Õppevorm: statsionaarne õpe (päevane õpe)

Eeldus alustamiseks: põhiharidusega või vähemalt 22-aastane põhihariduseta

Õppeaeg: 3 aastat

Õpingute lõppedes sooritatakse kelneri 4. taseme kutseeksam.

Kelner-ettekandja on klienditeenindaja toitlustusteenust pakkuvas ettevõttes (restoran, kohvik, pubi, ööklubi, klubi, peoteenindusfirma).

Kelner-ettekandja on firma visiitkaart – neil on oluline roll, et ettevõte pälviks klientide usalduse ja heakskiidu.

Heade kelner-ettekandjate jaoks on tööpakkumisi piisavalt. Karjääri edenedes võib kelner-ettekandjast saada vahetuse ülem, teenindusjuht või ta võib luua ka oma ettevõtte.

Parimatel kelner-ettekandjatel on suured eeldused saada tippkelneriks.

Toetame õppimist (sõidu-, majanduslik ja õppetoetus). Meil on tänapäevane õppekeskkond, sportimisvõimalused, õpilaskodu. Võimalus õppida, praktiseerida välismaal, osaleda koolisisestel ja vabariiklikel võistlustel.

Kandideeri julgelt!