Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > Projektid > Läbiviidud projektid > Eelkutseõpe – suunanäitaja elukutse valikul

 
 

Eelkutseõpe – suunanäitaja elukutse valikul

 

Võrumaa Kutsehariduskeskuses rakendub 1.9.2005 kuni 30.6.2008 ESF meede 1.1. projekt nr 1.0101.0219 “Eelkutseõpe – suunanäitaja elukutse valikul”, mille eesmärgiks on kutsealase eelkoolituse pakkumine keskkoolide õpilastele.

Võrumaa Kutsehariduskeskuses saavad kutsealast eelkoolitust Põlva Keskkooli ja Parksepa Keskkooli õpilased – kokku 113 noort, kes õpivad metallide töötlemise, puidutöötlemise, hotelliteeninduse ja turismikorralduse erialal. Lisaks õpivad antud projekti raames Misso Keskkooli õpilased Räpina Aianduskoolis keskkonnakaitse erialal ning Tsirguliina Keskkooli õpilased Valgamaa Kutseõppekeskuses laomajanduse erialal.

Projekti maht on üle 1,1 miljoni krooni.

Täpsem info: Birge Talve, tel 785 0835, e-post: birge[ät]vkhk.ee

EURAK

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

tk_023 opilaskodu2_k1 vkhk_kutsem_14-040 vkhk_kutsem_14-089

Arhiiv