Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > News > Teistsugune elu teistsugune kool

 
 

Teistsugune elu teistsugune kool

 

Üheks tööülesandeks oli ka sambla korjamine

Olen Kerli Ott, lõpetanud Võrumaa Kutsehariduskeskuses hotelliteeninduse eriala. Pärast mõnda aega Eestis töötamist otsustasin leida mõne vabatahtliku programmi või töö välismaal, kuna pikka aega olin mõelnud kaasalöömisest huvitavates programmides ja olla vabatahlik. Mõnda aega ringi otsides CV keskuses, leidsin informatsiooni DNS Tvind Vajalike Õpetajate Seminari (www.dns-tvind.dk) programmi kohta, mida saab iseloomustada kolme sõnaga: ole vabatathtlik, reisi ning saa bakalaurusekraad pedagoogikas. Selle programmi kohta lähemalt uurinud, sattusin üsna kiiresti õhinasse ning otsustasin avalduse koos elulookirjeldusega teele saata. Veidi aja pärast sain vastuse ning otsustasin minna kohale, et näha kõike ka oma silmaga ning siin ma nüüd olen.

Loe pikemalt siit.

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

es10_032 omalooming_097 noormeister2013-061 IMG_7593

Arhiiv