Lingirada: Võrumaa Kutsehariduskeskus > News > Praktikandid – õpetajad Saksamaalt Wiesbadenist!

 
 

Praktikandid – õpetajad Saksamaalt Wiesbadenist!

 

Juba kolmandat aastat oli Võrumaa Kutsehariduskeskuses praktikal neli tulevast kutseõpetajat Saksamaalt Wiesbadenist – Susanne Aulenbacher, Daniel Knittel, Jan Carl Strack ja Jeannine Franz. Kõigil neil on varem lõpetatud ülikool ja nad on töötanud – praktiseerinud väga erinevates maades.

Kahe nädala jooksul jagasid nad oma teadmisi ja oskusi Võrumaa Kutsehariduskeskuse Turismi- ja toitlustuskorralduse 2. kursuse üliõpilastele. Õppetöö toimus inglise keeles ja koostöös ettevõttega – Kubija hotell – loodusspaaga. Kursuse teemaks oli teenindustegevuse analüüs, mille raames valmis teenindusstandard välisturistide teenindamiseks.

 

Kertu Pehlak
Turismi õppetooli kutseõpetaja

Kommenteerimine on suletud

Vabandame, kuid sellele postitusele ei saa jätta kommentaare.

Pildikesi galeriist

muusika_028 robotitsoor2013-032 DSC_0207 IMGP4137

Arhiiv